Vad händer teater-direktören?

Under en lång serie år har Göta PB, tidigt i januari, arrangerat en alldeles speciell dag för stora och små barn samt deras nära och kära. Utöver vrålfika, mingel, glass, dans kring gran och cirkusföreställning har det blivit en efterlängtad dag som många ser fram emot. Till följd av epidemin kommer 2021 års variant att se annorlunda ut. PB Hemma har pratat med teaterdirektör Tomas Andreasson som lämnar följande uppmaning:

-I morgon klockan 14:00 kommer en digital variant av barnfestens cirkusföreställning gå av stapeln. Jag tycker att vi ska bänka oss vid datorn, köpa en rejäl dos godis och njuta av detta alternativa sätt att genomföra barnfesten 2021.

PB Hemma välkomnar detta initiativ och ser fram emot morgondagen.

En kommentar

  1. I morgon får ni alla som besöker vår virtuella barnfest, föreställa er att jag och några bröder står och tar emot er, i en lagom kaotisk garderob.
    Ha det så roligt!
    Med juliga barnfesthälsningar!
    Ordföranden I sällskapet thalias tjänare. / PG.

Lämna ett svar