Barnfestens cirkusföreställning

Idag, den 10 januari, skulle den traditionsenliga barnfesten ha gått av stapeln på Valand. Stora elefanter skulle ha trängts med mindre musikanter och bröderna Havner skulle ha försökt få dansringar att gå åt olika håll samtidigt. Under rådande omständigheter låter detta sig inte göras. För att inte söndagen skall kännas förstörd bjuder PB Hemma på en helt nyligen inspelad variant av cirkusföreställningen.

Samla ihop barn och barnbarn i soffan (under förutsättning att ni uppfyller Folkhälsomyndighetens rekommendationer) och ge dem en välförtjänt och väl fylld godispåse! Ät lite själv av godiset och njut av föreställningen…

2 kommentarer

  1. Härliga Göta PB ni förgyller en grå tid med lyyysande luckor som varit välfyllda och innehållsrika. Tack 🌹

Lämna ett svar