restaurant love romantic dinner

Bacchi bröder: Prisvärt vin som räcker hela helgen!

PB hemma är glada för att Bacchi bröder nu lämnar ett finfint vintips på stor flaska som lär räcka hela helgen. Vinet i fråga heter Passicone Rosso Organico, Beställningsnumret är 72169 och 1 liter kostar 89 kronor. Nedan beskriver Bacchi bröder smaken:

Passicone Rosso Organico är ett ungdomligt och fruktigt vin. Doften domineras av mörka bär så som körsbär och blåbär, färska örter och vanilj. Smaken är fyllig och fruktig med inslag av blåbär, slånbär och vanilj. Syran balanserad och tanninerna mjuka.

Bacchi bröder menar att det passar till grillade rätter av lamm- eller nötkött eller till smakrika vegetariska rätter. Men även ljusare kött, kyckling och lagrad ost. Som en kycklingfilé fylld med parmesan och basilika inlindad i parmaskinka och grillad i ugnen. Mums!

Vill man ha lite mer tanniner och lite mer fat med samma toner kan man även prova Gran Passicone Rosso Organico, 70971, som är lagrat på ekfat för endast 10 kronor till.

Druvor: Primitivo, montepulciano och sangiovese.

Intresserad av vin? Häng med i den nya talanggruppen Bacchi Bröder, skicka en intresseanmälan till, bacchibroder.gota@gmail.com.