Hälsningar och bilder

PB hemma har fått in ett antal bilder från vardagen och publicerar nu dessa under den pigga rubriken “Hälsningar och bilder”. Har du någon bild liggandes som du önskar ska synas? Klicka här för att skicka in ditt bidrag.

Till jordgubbar är Crème Fraiche och flytande honung en god och spännande kombination. Till detta kan ett sött vin passa bra och därför skickar vi en midsommarhälsning med två goda alternativ: 1. Nederburg Noble Late Harvest, Nr 2741, 109:-
2. Asti Martini, Nr 7706, 43:-
//Bacchi bröder
Önskar samtliga bröder en riktigt god midsommar!
Denna bild är tagen från en härlig midsommarafton i Kungälv tillsammans med Rönnqvistarna. Hoppas att den kommande blir lika fin och varm!
Hälsningar PG
När jag kände igen bokstäverna i hissen hemma hos en nära vän tänkte jag med en gång att detta behöver bröderna se. Tycker att ni gör ett fint jobb med PB hemma! Ses (förhoppningsvis!) till hösten igen.
//PB finns överallt

Tack för inbjudan till detta forumet. Här kommer en hälsning till alla bröder av alla grader från min ö Källö-Knippla. Här har tillbringat min tid i självvald karantän och fått vara frisk till hälsan och humöret. Har fått min första spruta och den andra får jag den 27 maj och hittills inga biverkningar.
Allt gott från Sture Hellqvist

Oj, vilka härliga bilder! Bidrar med ett underbart sommarminne från Americas Cup 1980. Vi låg i Newport, Rhode Island. Det var i en tid där Coronapandemin ännu var helt okänd och vi var redo för den stora världen. Paul Mello tog kortet!
Ciao Lars Unger

Lämna ett svar