Välgörenhetskonsert på Valand 20 nov

Söndagen den 20 november klockan 15:00 anordnar Ankarstiftelsen en välgörenhetskonsert i Valandhuset med Lasse Holm, Jan Johansen, Eddie Oliva samt Michelle and the Diamonds.

Biljettpris 300 kr. Köps på plats eller förköp på Tickster.

Läs mer i denna folder, där du även hittar kontaktuppgifterna till den i Ankarstiftelsen engagerade Brodern Kjell Dennersten.

Ankarstiftelsen har hittills byggt 242 skolor i Columbia och skall nu bygga en till. Målsättningen är nu att samla in pengar för att bygga en ny skola,  “Valandskolan” i Colombia. 

Varför publicerar vi detta på PB Hemma?

Det är ytterst sällan Göta Par Bricole kommunicerar andra aktiviteter än sällskapets och talanggruppernas egna. Vi vill inte låna sällskapets namn, än mindre får vi använda medlemsregistret för direktutskick, till andra syften än vår egen verksamhet.

Ibland snappar vi dock upp att vårt kära Valand huserar arrangemang, som vi tror är av intresse för både Bröder, familj och vänner. När det dessutom är för en god sak som en eller flera Bröder är engagerade i, så tycker vi att detta kan uppmärksammas. Utan att lova för mycket, hoppas vi att sällskapets nya hemsida (introduceras under arbetsåret 2022/2023) framöver kan inkludera tips om vad som händer på Valand mellan våra egna kalas.

Allt positivt som kan förknippas med Valand, är nämligen också bra för Göta Par Bricole!

De Styrande
Oktober 202
2