Dame-Bricoleri 20 augusti 2022

Göta Par Bricole bjuder in Systrar och Bröder till Dame-Bricoleri på Valand, lördagen den 20 augusti 2022. Systrar av högsta graden får återuppleva tidigare erfarenheter, tidigare intagna Systrar befordras samt självklart upptar vi Damer som ej deltagit tidigare.

Ämbetsmän och talanger förbereder sig för att ge kvällen den glans för vilka våra gradgivningar är kända, och det bjuds pompa, ståt et elegance kombinerat med en smakfull måltid, samt underhållning av talangfulla Systrar och Bröder i kärlekens tecken. Efter middagen blir det dans till liveartister och discjockey som det anstår en galakväll på Valand.

Varmt välkomna!
hälsar De Styrande och Dame-Bricolerigruppen

Program

13:00

Valand slår upp portarna och baren öppnar – nu kan gästerna komma!

14:00

Noviser skall vara på plats denna tid.

15:00

Ceremonin börjar i Stora Ordenssalen – Damer Noviser recipieras som Systrar och flitiga Systrar befordras till högre grader, i Högtidlig Loge.

Middagen avnjuter vi sedermera i Ordensmatsalen, där umgänget kryddas med sång, tal och högst sannolikt en del andra överraskningar, till allas vår glädje och gamman.

Efter måltidskalaset öppnas omedelbart dansgolvet, så att Bröder och Systrar kan föra varandra runt i dansens virvlar, till levande musik. Och för dem som orkar dansa ännu mer, snurrar sedan vår discjockey igång sina skivspelare.

Klädsel

Högtidsdräkt, med Par Bricoles ordensband och dekorationer.
För Bröder gäller vit väst till fracken och för Damer golvlång bal- eller aftonklänning.

Meny

*
Carpaccio på pilgrimsmussla med citrusdressad ruccolasallad & kaprismajonnäs
Öl/Vin

*
Torskrygg serveras med rostade rotfrukter, hummersås, blomkålscremé & tryffel
Vin

*
Vaniljpannacotta med havrecrunch & färska bär
Dessertvin

*
Kaffe & Bourbontryffel

Biljetter för snaps, förrättsvin och avec köpes vid ankomst till Valand.

De som föredrar vin till förrätten istället för öl, kan utan extra kostnad ange det i anmälningsformuläret.

Eventuella allergier eller liknande, samt önskad bordsplacering, ber vi Er också ange i anmälningsformuläret, oavsett om ni tidigare har meddelat sällskapet sådana uppgifter. Tänk på att köket endast kan ta hänsyn till just allergier och liknande överkänslighet som orsakar sjukdomsliknande reaktioner, samt vegetariskt respektive alkoholfritt alternativ.

Pris

Pris för måltidskalaset är 825 kr per person.
Receptionsavgift á 200 kr tillkommer för de Damer som upptas i sällskapet och Systrar som befordras till en högre grad, respektive 250 kr för Systrar som blir upphöjda till Den Gyllene Pilbågen.

Varken måltidskalas eller receptionsavgift ska betalas vid anmälan, utan först då Ni via e-post får meddelande om att ni har fått plats, med instruktion om betalning.

Anmälan

Anmälningstiden gick ut den 2 januari. Nu pågår behandling av drygt 300 bröders anmälningar. Eftersom antalet anmälda överstiger antalet tillgängliga platser, tilldelas först plats till tjänstgörande och agerande talanger samt därefter främst utifrån Broderns närvaro på sällskapets ordinarie gradsammankomster, med hänsyn till Broderns grad och inträdesår. Tid för anmälan används endast när flera Bröder inom samma grad har lika god närvaro.

I mitten av januari får de som redan har tilldelats plats besked, med instruktion om vad ni förväntas betala senast den 31 januari. De som då inte redan kunnat tilldelas plats, får samtidigt information om hur väntelistan hanteras.

Besök från andra loger?

Det är roligt när andra logers Bröder också vill vara med! Dock vill vi prioritera plats för Götas egna Bröder och deras Damer. Därför har vi fram till den 2 januari reserverat totalt 20 platser (tio par) till Bröder från andra loger än Göta. Alla Styrande i respektive loge har fått särskild information om detta.

Om fler än tio Bröder från andra loger anmäler sig, får de plats i mån av utrymme; uppstår en väntelista placeras de i den, men först efter samtliga anmälda Göta-bröder.

Vi förstår att ni som hoppas delta vill planera resa och boende så tidigt som möjligt, men vi kan tyvärr inte ombesörja gruppbokningar eller förhandsbesked. Bröder från andra loger får besked samtidigt som bröder i Göta.

Kontakt

Vi hoppas du finner svar på alla dina frågor här ovan, kontakta annars Dame-Bricoleriets arrangörsgrupp på e-postadress damebricoleri.gota@parbricole.org

Bröder är naturligtvis alltid välkomna att kontakta Kansliet. Se kontaktuppgifter längst ned på denna webbplats.